Capçalera

Avís legal/Protecció de dades

AVIS LEGAL

Ajuntament de Sant Joan Despí (en endavant SJD) és la societat titular d’aquest web. Excepte indicació expressa, la titularitat de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial dels continguts d’aquest web corresponen a SJD.

És intenció de SJD oferir en tot moment una informació certa i actualitzada. Tanmateix, aquesta informació pot contenir incorreccions tècniques o errors tipogràfics. SJD no es responsabilitza de la veracitat de la informació continguda en el web.

SJD no garantitza que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es responsabilitza dels possibles danys causats per accedir al web o per la impossibilitat d’accedir a ell.

En cap cas SJD serà responsable de qualsevol dany per la pèrdua d’ús, de dades o de beneficis, com a conseqüència de la visualització, utilització del software, documents, informació o serveis, en general, disponibles en aquest web.

Recomanacions d'accés:

  • Navegadors a utilitzar: Internet Explorer versió 5.5 (o superior)
  • Resolució: 800x600 píxels

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Tots els continguts d’aquest web (incloent, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu: bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i software) són propietat de SJD, excepte indicació expressa, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, entre altres.

Per tant, el seu contingut no podrà ser objecte de cap manipulació (modificació, còpia, alteració, reproducció, transmissió, adaptació, traducció, etc.) per part de l’Usuari o de tercers, ja sigui total o parcialment, sense l’expressa autorització per part de SJD, a no ser que s’indiqui el contrari.

Les marques, signes distintius i logotips de SJD que apareixen en el web són titularitat de SJD i es troben degudament registrats.

Copyright © 2006, Ajuntament de Sant Joan Despí. Tots els drets reservats.

Informació general

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem de les següents dades:

Ajuntament de Sant Joan Despí
- Adreça: Camí del Mig, 9
- Tel. 93 480 60 00
- Fax. 93 480 60 55

PROTECCIÓ DE DADES

En diverses pàgines de la web corporativa de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, es demana als usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etcètera, per tal de dur a terme la gestió o servei que han sol•licitat.

L’Ajuntament de Sant Joan Despí garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, tot utilitzant-les exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol•licitada, i no les cedirà o comunicarà a tercers sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol•licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

La persona interessada pot exercir els drets d’accés, cancel•lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal.

Dret d’accés: Saber quines dades de la persona interessada té l’Ajuntament de Sant Joan Despí.
Dret de rectificació: Rectificar dades errònies de la persona interessada.
Dret de cancel•lació: Eliminar dades de la persona interessada.
Dret d’oposició: Demanar que es deixin de tractar dades de la persona interessada.

Per a l’exercici d’aquests drets es farà servir un model d'instància genérica que es lliurarà presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o s’enviarà al mail ajuntament@sjdespi.net.

Real Time Web Analytics