Capçalera
L’Ajuntament / El pressupost

El pressupost


Consulta el pressupost municipal per a 2016 de l'Ajuntament de Sant Joan Despí

Fent un clic a l'icona corresponent de la columna de la dreta podeu consultar i/o descarregar els documents relatius al Pressupost municipal de 2016 de l'Ajuntament de Sant Joan Despí. El document inclou diferents apartats referents als ingressos, despeses, pla d'inversions i pressupost de la societat municipal ADSA.

El pressupost va ser aprovat inicialment en sessió plenària al 22 de desembre de 2015 i va comptar amb els vots favorables del PSC, ICV-EUiA, CiU, PP, ERC (només va votar a favor del capítol d’inversions, a la resta de partides es va abstenir), i amb les abstencions de Ciutadans i SíSePuede/SíQueEsPot.

Pressupost 2015
Podeu consultar i/o descarregar els diferents capítols del pressupost municipal d'enguany clicant a la icona Pressupost 2015.

Liquidació del Pressupost de 2014
També podeu descarregar-vos el document relatiu a la liquidació del Pressupost de 2014 en el qual trobareu la liquidació de les despeses i dels ingressos per capítols, programes i conceptes, així com les dades del resultat pressupostari i el romanent de tresoreria.

Igualment podeu consultar les dades generals del pressupost de l'Ajuntament de Sant Joan Despí des de l'any 2006.

Real Time Web Analytics