Capçalera
La Ciutat / Esports

Esports


L’esport a Sant Joan Despí té una rellevància especial perquè des de l’Ajuntament s’aposta de forma decidida per tots els valors personals i socials que comporta la pràctica de l’esport.

Per aquest motiu hi ha una xarxa molt variada i àmplia d’instal·lacions esportives municipals d’un elevat nivell de qualitat.

Destaquen els dos complexos poliesportius, el Salvador Gimeno i el Francesc Calvet, que disposen de piscines cobertes, pavelló poliesportiu, sala de fitness, sales d’activitats dirigides, saunes, bany de vapor, jacuzzi, etc.

Altres instal·lacions municipals destacades són el Tennis Sant Joan Despí, el Poliesportiu del Mig; els camps de futbol Barri Centre i Les Planes, ambdós amb gespa artificial; les piscines recreatives Fontsanta, i quatre instal·lacions de petanca repartides estratègicament per tot el territori.

Al marge de les instal·lacions esportives d’ús controlat, hi ha per tot el municipi diversos espais esportius d’ús lliure que faciliten la pràctica esportiva d’oci i recreació.

Com a complement a aquesta xarxa d’instal·lacions esportives hi ha tot un ampli programa anual d’activitats esportives i d’actes esportius puntuals que animen i fomenten la pràctica esportiva de tots els ciutadans i les ciutadanes.

Aquesta gran aposta esportiva es veu encara més potenciada per la col·laboració i la dinàmica de les diverses entitats esportives que fan que l’oferta esportiva de la nostra ciutat sigui encara més àmplia i variada.

Sant Joan Despí, és sens dubte, una ciutat molt esportiva, la marca “DESPÍ ESPORT” impregna tota una ciutat que viu a ritme esportiu.

On estem?
DEPARTAMENT D'ESPORTS
Àrea de Serveis a la Persona
Avinguda de Barcelona, 41
Tel. 93 477 00 51
Fax. 93 477 17 27

Real Time Web Analytics