Capçalera
La Ciutat / Medi Ambient / SJD Net / Reciclatge residus

SJD Net / Reciclatge residus


La nostra activitat diària produeix escombraries i cada cop augmenta més el volum de brossa a mesura que creix també l’adquisició de productes, sobretot a causa de l’espectacular augment dels productes envasats.

Sovint, la mala conducta d’alguns comporta que vegem els carrers bruts de trastos, cartrons, etc. Per tal de frenar aquesta espiral i treballar per una correcta gestió dels nostres residus, hem d’aprendre a responsabilitzar-nos de les nostres deixalles. Només amb la col·laboració de tots i totes aconseguirem veure els carrers nets.

Cal recordar que el primer és intentar REDUIR la quantitat de residus que generem, procurant no adquirir tants productes ni envasos d’un sol ús. També podem REUTILITZAR alguns productes abans que esdevinguin residus: per exemple, fer draps de les samarretes velles. Cada cop més el residu es veu com un recurs i no com un destorb. A l’hora de llençar el residu, hem de dipositar-lo en el lloc destinat a aquest efecte, és a dir: RECICLAR. I en darrer terme cal actuar amb RESPONSABILITAT.

Real Time Web Analytics