Despí Notícies


26.03.2015

Sant Joan Despí serà seu de l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona

Signatura de conveni

La Universitat de Barcelona, la primera universitat pública de Catalunya pel que fa a nombre d’estudiants i líder a l’Estat en producció científica, ha fet un pas més en la seva extensió metropolitana. El rector de la UB, Dídac Ramírez, i l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, han signat a la sala de juntes de l’Edifici Històric de la Universitat un conveni pel qual la UB s’estableix a la ciutat del Baix Llobregat amb una oferta de 600 places per fer cursos d’idiomes. D’aquesta manera, es vol donar resposta a una de les necessitats formatives de la ciutat. Les activitats formatives començaran amb un curs del cicle 'Els Juliols' coordinat per Mireia Freixa, catedràtica del Departament d’Història de l’Art de la UB, titulat 'Sant Joan Despí, vila modernista'.

 


Avui destaquem

Activitats per aprendre a anar en bici

Lloc i hora: Parc Ciclista. Diumenge 29 de març de 10.30 a 12.30 hores.

Resum: El Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza activitats per aprendre a anar en bici tant per adults com per a infants.

 

Marató per equips i cursa popular

Lloc i hora: Ribera del riu Llobregat. Diumenge 29 de març al matí.

Resum: Nova edició de la Marató per equips i la cursa popular ‘Els 7 km. del Riu’, sota l’organització del Club Atletisme Despí.

 
Real Time Web Analytics